Bemutatkozás

Édesapám közel 20 éve tevékenykedik a faiparban, így én is már gyerekként belekóstolhattam a szakmába.

Szerencsére hamar meg is tetszett, majd 20 évesen mikor Apám megvásárolta jelenlegi telephelyét és elkezdte vállalkozását számomra is biztosított munkalehetőséget. Kezdetben különböző faipari gépeken dolgoztam, valamint targoncáztam. Majd pár év elteltével már a telep vezetése lett a feladatom, köszönhetően annak, hogy előtte tapasztalatot szereztem a gépek üzemeltetésében, valamint pontosan átláttam a munkafolyamatokat.

Az évek során számos új partnerrel kerültünk kapcsolatba, melyeknek egyre nagyobb igényük volt a termékeinkre, ezáltal megnőtt az alapanyag igényünk is. Hosszas tervezgetés után arra a következtetésre jutottam, hogy alapítok egy saját céget, mellyel felvásárolom az általunk felhasználni kívánt alapanyagot a hazai erdészetektől. Cégem tölgy valamint akác fűrészipari alapanyagot vásárol, ugyanis erre a két fafajra specializálódtunk.

Felvásárlásaim mennyisége évről-évre nő köszönhetően annak, hogy üzletkötéseim során mindig a legnagyobb korrektséggel járok el, ugyanis azt az elvet vallom, hogy egy üzlet akkor üzlet, ha az mindkét fél megelégedésére szolgál.

Tisztelettel:
Pelcz Tamás
Ügyvezető
Gledicia Bt.

Szolgáltatásunk